fbpx
Mestnik
Aktualno Politika

Vse več mladih potrebuje podporo

Od 01. 10. 2022 do 30. 06. 2023

Lokacija: Kočevarjeva 2, 8000 Novo mesto

Organizator: Društvo Vezalka

Odpira se PODPORNA POGOVORNA SKUPINA ZA MLADE.

Vabijo mlade do 28. leta, da se pridružijo podporni pogovorni skupini, ki je namenjena vsem, ki iščete varen prostor, da izrazite svoja doživljanja, poglede in dileme, s katerimi se srečujejo v življenju.

Teme, o katerih bo tekel pogovor, bodo različne. Predvsem bodo to vsebine, ki jih boste udeleženci prinesli seboj in o njih želeli govoriti.  

Namen druženja je raziskovanje notranjega sveta, pogleda nase in na svet ter iskanje podpore zase, oblikovanje zaupanja, samozavesti ter občutka moči in nadzora nad lastnim življenjem.  

Delo bo potekalo v zaupnem okolju z največ 6 udeležencev. Pogovore bosta vodili Alenka Trifković in Irena Avsenik, specializantki realitetne psihoterapije.  

Podrobnejše informacije boste prijeli ob prijavi in tekom uvodnega razgovora.  

Prijave in morebitna vprašanja pošljite na e-mail: drustvo.vezalka@gmail.com ali v popoldanskem času pokličite na 031 312 527 (vsak delovni dan od 16.00 do 18.00, razen srede)  

Udeležba je brezplačna saj program sofinancirana Mestna občina Novo mesto  

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih