fbpx
Mestnik
Policija.
Aktualno Kronika in policijska poročila

PU Novo mesto: 49-letnik umrl v nesreči s pobegom

Na območju Karteljevega so v iskalni akciji našli pogrešanega 49-letnika, sporoča PU Novo mesto. Moškega so našli mrtvega. Po pregledu so preiskavo smrti peljali v smeri povzročitve kaznivega dejanja. Bil je žrtev kaznivega dejanja prometne nesreče s pobegom. Policija je domnevnega voznika že izsledila.

Aleš Burgar, pomočnik načelnika Postaje prometne policije Novo mesto je pojasnil prve ugotovitve preiskave kaznivega dejanja. Iskanje pogrešanega je otežil signal na mobilnem telefonu, ki je bil izsleden na območju Novega mesta. Občan je telefon našel na cesti pri Karteljevem in ga odnesel domov. Po zasegu telefona so policisti z dronom preiskovali območje, kjer je bil telefon najden.

Včeraj zvečer so našli tudi pogrešanega in pri pregledu ugotovili, da je bil žrtev prometne nesreče s pobegom. Policisti so izsledili vozilo, ki je bilo parkirano na parkirišču, pokrito s ponjavo. Po pregledu vozila so ugotovili, da se delci najdeni na kraju nesreče, ujemajo z vozilom. Domnevno mlajšega voznika avtomobila, ki je v petek zvečer povzročil nesrečo, so izsledili.

Pešec je sicer hodil ob robu cestišča, po pravilni strani in svetil z lučjo telefona, odgovarja Burgar.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih