fbpx
Mestnik
Foto: Maribor24.si
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Policisti prijeli vlomilca, ki je ukradel harmoniko

Prijeli vlomilca, ki je ukradel harmoniko

11.  12.  nekaj  po  21. uri je oškodovanec policiste obvestil, da mu je na parkirnem  prostoru na Otočcu nekdo razbil steklo na osebnem avtomobilu, iz vozila odtujil harmoniko in kovček z orodjem ter ga oškodoval za okoli 5500 evrov.  Takoj  so  pričeli  z aktivnostmi za izsleditev storilca in še isti
večer  na Prapreški poti na Otočcu pri 27-letnemu osumljencu našli ukradene predmete  ter jih vrnili lastniku. Zoper osumljenca, ki ni upošteval ukazov policistov  so  uporabili  prisilna  sredstva,  ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo in mu zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Vlomi in tatvine

Med 1. 12. in 11. 12. je na območju Gazic nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil televizijski sprejemnik in jedilni pribor. Lastnico je oškodoval za okoli 800 evrov.

12.  12.  okoli  17.30  je  v Dolenjem Maharovcu neznanec z naviranjem okna poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. Storilec je s kraja pobegnil, ko je v notranjosti opazil stanovalca. Policisti okoliščine še preiskujejo.

V  Velikih  Brusnicah  je  12.  12. okoli 20. ure nekdo skozi okno vlomil v počitniško  hišo. Ukradel je nekaj plastenk sokov, z vlomom pa povzročil za okoli tisoč evrov škode.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih