fbpx
Mestnik
pomagajmo
Aktualno Društva Izbor uredništva Novice Vreme

Pomagajmo zbrati sredstva za škodo nastalo pri neurjih

Letošnje poletje so Slovenijo zaznamovala močna neurja, ki so pustila za seboj obsežno gmotno škodo in prinesla stiske številnim ljudem. V teh težkih trenutkih se je Rdeči križ Slovenije odzval s hitrim in učinkovitim odzivom ter skupaj s prostovoljci priskočil na pomoč prizadetim območjem.

Kako lahko pomagate?

Z donacijo preko SMS-a pošljite sporočilo s ključno besedo UJMA5 oziroma UJMA10 na številko 1919 (za uporabnike Telekoma, A1, T-2 in Telemacha). S tem boste prispevali 5 oz. 10 evrov za pomoč prizadetim. Poleg tega lahko donirate tudi na naš TRR: Rdeči križ Slovenije, Mirje 19, 1000 Ljubljana, SI56 0310 0123 4567 891 (odprt pri SKB Banka d. d.), sklic 00 96875, namen: Ujma 2023, BIC banke: SKBASI2X, koda namena: CHAR.

V teh težkih trenutkih se Rdeči križ Slovenije vsem prostovoljcem, ki so s svojim nesebičnim delom na terenu lajšajo stiske številnih prizadetih.

Pokažimo naše  sočutje in solidarnost ter združimo moči, da pomagamo tistim, ki potrebujejo našo pomoč.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih