fbpx
Mestnik
Požar. Fotografija je simbolična.
Požar. Fotografija je simbolična.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Požar in nesreča

Ob 20.50 je v naselju Prapreče pri Straži, občina Straža, pri odstranjevanju cisterne s kurilnim oljem zagorelo v lovilnem bazenu ob stanovanjski hiši. Požar so pričeli gasiti domači, dokončno pa so požar pogasili gasilci PGD Dolenja Straža, Vavta vas in GRC Novo mesto. Gasilci so objekt in okolico pregledali s termovizijsko kamero. Ogenj je ožgal fasado hiše in del lesenega nadstreška.

Včeraj ob 23.35 je v Portovalu v Novem mestu osebno vozilo zapeljalo s ceste in nasedlo na brežini. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka in s tehničnim posegom potegnili vozilo nazaj na cesto. Poškodovanih ni bilo.

Danes ob 3.24 so v Muzejski ulici v Novem mestu gasilci GRC Novo mesto s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala poškodovana oseba ter omogočili vstop reševalcem NMP Novo mesto, so sporočili na Upravi za zaščito in reševanje RS.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih