fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Ostalo

Pred Lidlom gorelo osebno vozilo

14.17 je na Novomeški cesti v Straži voznica z osebnim vozilom zapeljala s ceste in se prevrnila na streho. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, na vozilu odklopili akumulator, stabilizirali prevrnjeno vozilo, nudili pomoč poškodovani voznici do prihoda reševalcev in pomagali pri prenosu v reševalno vozilo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so voznico na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Pomagali oboleli osebi

Ob 11.46 sta v Ločni v Novem mestu gasilca GRC Novo mesto nudila pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto, pri prenosu obolele osebe iz stanovanjske hiše do reševalnega vozila.

Pred Lidlom gorelo osebno vozilo

Ob 15.19 je na Ljubljanski cesti v Novem mestu gorelo parkirano osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar v motornem predelu, odklopili akumulator in pregledali vozilo s toplotno kamero.

Strešniki ogrožali mimoidoče

Ob 17.40 so v Kastelčevi ulici v Novem mestu premaknjeni strešniki na strehi vrstne hiše v mestnem jedru ogrožali mimoidoče. Gasilci GRC Novo mesto so se s pomočjo avtodvigala povzpeli na streho in popravili premaknjene strešnike.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih