fbpx
Mestnik
Skupinska fotografija- NTK Krka.
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Darka Jakobčiča in Jerneja Jedlovčnika

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/6

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka so se odločili, da osvežijo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim so v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljajo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bodo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti šesti par.

Darko JAKOBČIČ

Nadarjenost sama po sebi ne prinese uspeha

Ko je imel šest let, se je družina preselila v Remscheid. Tam je opravil vse študije. Vpoklicu v JLA se ni izognil, v Nemčijo – kjer je z bratom Janezom v pionirski, mladinski in tudi članski kategoriji zmagoval na številnih turnirjih – se ni več vrnil. Sodeloval je v vojni za samostojno Slovenijo.

Jernej JEDLOVČNIK – Đero

Najbolj me navdušujejo moji otroci

Jernej Jedlovčnik-Đero je eden tistih, na katerega se lahko kolegi vedno zanesejo. Kadar ni prostovoljca, da bi se opravilo kakšno delo, po mučnem molku vpraša: “Do kdaj? Bom.” In je zanesljivo opravljeno. Je zaljubljen v hitrost, motorje, potovanja, in v svojo družino. Bil je deseti predsednik kluba (2006 – 2011). Letos januarja je znova postal predsednik NTK Krka.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih