fbpx
Mestnik
Aktualno Namizni tenis Šport

Predstavljamo Dušana Kočevarja in Marjana Kovačiča – Marča

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/9

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti osmi par.

Dušan KOČEVAR

Bela žogica me je hitro začarala

Z Marjanom Hribarjem sta na zadnjem državnem veteranskem prvenstvu (2016) pokazala razkošno znanje in premagala konkurenco. Tudi za njegovo namiznoteniško kariero je zaslužen Egon Žabkar. Trenutno je pomočnik selektorju in trenerju Jožetu Urhu v ŠRC na Otočcu.

Marijan KOVAČIČ – Marč

Nov lopar kot pravo “božje darilo”

Je eden tistih veselih ljudi, ki jih tudi v najtežjih življenjskih preizkušnjah krasi nasmeh. Njegovega smeha je bilo dovolj tudi v časih namiznoteniških bitk. Bil je neugoden nasprotnik z ubijalskim servisom in dobrim forehendom. Zaradi bolezni danes ne igra, a je ostal v stiku z namiznoteniškimi prijatelji.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih