fbpx
Mestnik
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Gregorja Guština in mag. Marjana Hribarja

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/4

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka so se odločili, da osvežijo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim so v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljajo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bodo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika.

Gregor GUŠTIN

Bog razumi sponzorje, jaz jih ne

Je iz generacije igralcev, ki je napovedala, da bo Novo mesto najmočnejše namiznoteniško središče v državi. V športu ceni trdo delo, fair play in skromnost. Danes se šteje za namiznoteniškega upokojenca. Je zaljubljen v vse športe, očaral ga je svet pod morsko gladino. Bil je osmi predsednik kluba.

mag. Marjan HRIBAR

Verjamem, da doseženo lahko presežemo

Namiznoteniško Zvezo Slovenije vodi tretji mandat (od 2010 dalje). Pod njegovo taktirko je spet tam, kjer mora biti: med najbolj uspešnimi državnimi krovnimi organizacijami z najmanjšim proračunom. Je eden najbolj uspešnih dolenjskih igralcev vseh časov. Bil je deveti predsednik kluba.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih