fbpx
Mestnik
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Ivana Vertuša in Alana Vitezića

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/21

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti enaindvajseti par.

Ivan VERTUŠ

Športa, ki sta kronala otroško željo

Je izprašan republiški namiznoteiški sodnik in dolgoletni član NTK Krka. Ni tekme niti mednarodnega namiznoteniškega dogodka na Dolenjskem, da mu v klubu ali v NTZ Slovenije ne bi zaupali sojenja. Od nekdaj je penholderaš, ki svoje namiznoteniško znanje počasi prenaša na tri vnukinje in vnuka.

Alan VITEZIĆ

O upornosti, križani s kreativnostjo

Frontmen Društva mrtvih pesnikov (DMP), znane slovenske pop rock skupine iz Novega mesta, ki že nekaj let živi in ustvarja v Ljubljani. Rojenice so mu v zibel natresle kopico talentov, najbolj je vesel glasbenega in kreativnosti. Film, ki mu je spremenil življenje in o časih, ko smo bili del srečne skupnosti.

(J. P.)

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih