fbpx
Mestnik
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Janeza Pezlja in Janjo Glavan Požar

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/15

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti šestnajsti par.

mag. Janez PEZELJ

Je nekaj v tem športu, kar drugi nimajo!

Je nekdanji predsednik Namiznoteniške zveze Slovenije (mandat 1993 – 1997), kjer je še vedno funkcionar, in sicer v IO NTZ Slovenije. Znan je kot idejni oče projektu 2 x 5000 loparčkov za Slovenijo. Je v upravnem odboru NTK Krka in skrbi za stike z javnostmi, opravlja tudi tajniška dela za NTK Krka.

Janja GLAVAN POŽAR, MBA

Zaradi namiznega tenisa uspešnejša, bolj zadovoljna

Namizni tenis je igrala zato, ker pred štiridesetimi leti v Osnovni šoli Šmarjeta ni bilo telovadnice. Z belo žogico je krepila spretnost, borbenost in pletla prijateljske vezi. Gotovo ji je pingpong olajšal prelomnice v življenju in razširil vhod v kakšno zahtevno in odgovorno poslovno priložnost.

J.P., NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih