fbpx
Mestnik
NTK Krka
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Miho in Petra Hribarja

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/5

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka so se odločili, da osvežijo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim so v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljajo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bodo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti peti par.

Miha Hribar

Na vsakem polju si lahko vrhunski

Je študent ekonomije na dunajski univerzi. Pravočasno je ugotovil, da je vrh v namiznem tenisu dosegel v mladinski konkurenci in se posveli predvsem študiju in najljubšim hobijem. Na redno igranje v dresu novomeške Krke ima lepe spomine in meni, da mu je šport oljšal prehod iz najstniških vrst.

Peter HRIBAR

Včasih se lotim tudi kuhanja

Član mlade garde, ki tudi na evropski namiznoteniški oder stopa z odločnimi koraki. V letu 2016 je na mnogih tekmah dokazal, da bo kmalu zaigral za najboljšo novomeško ekipo. To mu je uspelo pri sedemnajstih letih, ko je bil nekaj časa tudi vodilni na lestvici najboljših mladincev v državi.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih