fbpx
Mestnik
Fotografija je nastala ob eni uspešnejših promocijskih akcij NTK Krka v veliki avli novomeške Qulandije. Od leve proti desni: predsednik NTK Krka Jernej Jedlovčnik, nadarjena krkašica Kim Kastelic z deklico, ki se je prvič srečala z malo bel žogico in dolgoletni športni delavec in vaditelj v klubu Dušan Pezelj-Dule, ki je pred dvema mesecema s kolegi ustanovil namiznoteniški klub v Šentjerneju in postal njegov predsednik. (Foto arhiv NTK Krka)
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Tilna Novaka in Jožkota Omerzela

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/14

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti štirinajsti par.

Tilen NOVAK

Ko nam je štorklja prinesla Nežo

Namiznemu tenisu se je zapisal že v otroških letih. Bil je še kadet, ko je že zaigral za prvo člansko vrsto. Še ne šteje 22 pomladi, a je zaradi bele žogice spoznal skoraj vse kontinente, najbolj ga je presenetil bogat Kuvajt. Je standardni član prve ekipe NTK Krka, ki jo v medijih poznajo kot ‘mladi levi’.

Jožko OMERZEL

Namizni tenis res zasenči vse športe

Doma je v Beli krajini, natančneje v Mačkovcu pri Suhorju. V slovenskem merilu je med mladinci dosegel nekaj lepih uspehov. Za novomeški namiznoteniški klub meni, da mu z bratom Mitjem predstavlja nekakšen drugi dom, v katerega se z bratom vozita po 20 kiometrov v eno smer.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih