fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Pretepača in nasilneža morali pridržati

Konec preteklega tedna so policisti PU Novo mesto obravnavali 34 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. V Brežicah je prišlo do pretepa med štirimi osebami, v Novem mestu pa je nasilnež razbijal po stanovanju in se spravljal na družinske člane.

5. 8. okoli 18.30, so brežiške policiste poklicali na pomoč iz naselja Gazice, kjer naj bi prišlo do pretepa med več osebami. Policisti so vzpostavili javni red in mir in enemu kršitelju odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Štirim udeležencem pretepa bodo zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Uporabili prisilna sredstva

Policisti PP Novo mesto so 6. 8. okoli 20.30 posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru.  Ugotovili so, da je pijan večkratni kršitelj razbijal po stanovanju in žalil družinske člane. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih