fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Pretepal, grozil in partnerki omejeval svobodo

Policisti PP Novo mesto so včeraj posredovali zaradi nasilja v družini v Novem mestu. Ugotovili so, da je 62-letni nasilnež izvajal fizično in psihično nasilje nad nekdanjo partnerko. O nasilju v družini so bili obveščeni tudi policisti PP Krško.

Žrtev je pretepal, ji grozil, omejeval svobodo in jo spravljal v podrejen položaj. Zaščitili so žrtev in nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo.

O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika,  ki bo presodil o podaljšanju ukrepa.  62-letnega osumljenca bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Prepoved približevanja

Krški policisti so bili včeraj obveščeni o nasilju v družini v okolici Krškega, kjer  naj bi nasilnež pretepel ženo in jo poškodoval. Poškodovano žensko so reševalci  oskrbeli  in  odpeljali  v  bolnišnico. Policisti bodo nasilnežu
izrekli prepoved približevanja žrtvi. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja nasilja v družini, saj naj bi po prvih ugotovitvah že dalj časa izvajal nasilje nad ženo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih