fbpx
Mestnik
tatvina, tat, kraja
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Prijeli tatice – iz prodajalne odtujili večje število artiklov

Sevniške  policiste so 6. 2. okoli 17.30 poklicali na pomoč iz prodajalne v Sevnici, kjer naj bi neznanci iz prodajalne odtujili večje število artiklov in  z  vozilom  pobegnili. Novomeški OKC je z opisom vozila takoj seznanili policiste  na  terenu  in  policisti  PP Krško so Renault megan izsledili v
Krškem.  Med  postopkom  so ugotovili, da se v vozilu nahajajo 40-letnica z območja Šentjerneja in 24-letnica ter 48-letnica z območja Krškega. Zasegli so jim večjo količino ukradenih prehrambenih artiklov v vrednosti okoli 420 evrov  in  jih  vrnili  oškodovani  prodajalni.  Zoper osumljenke kaznivega
dejanja  tatvine  bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo in jim izdali   plačilne  naloge  zaradi  kršitev  določil  Zakona  o  nalezljivih boleznih.

Vlomi in tatvine

Na  območju Semiča je med 31. 1. in 5. 2. nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil prehrambene izdelke.

V  Leskovcu pri Krškem je v noči na 5. 2. nekdo skozi odprto okno vstopil v objekt  in  odtujil  pet  koles.  Lastnik  ocenjuje, da je oškodovan za 400 evrov.

Oškodovanec  je policiste obvestil, da je v zadnjih štirinajstih dneh nekdo na  območju  Jugorja  pri  Metliki  vlomil  v  zidanico  in  odtujil  ročno škropilnico, posodo z gorivom in bakrene obrobe.

Na  parkirnem  prostoru  stanovanjske hiše v Golobinjeku na območju PP Novo mesto  je  6.  2.  med  18.  in  20. uro nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil  torbico  z  bančno  kartico,  dokumenti  in  denarjem. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1700 evrov premoženjske škode.

V Prečni je med 6. 2. in 7. 2. neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

Na  Oklukovi  Gori  na območju PP Brežice je v noči na 7. 2. nekdo vlomil v gospodarski  objekt  in odtujil denar. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 5400 evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih