fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Novice

Prižgimo svečko manj – za več nasmehov

Ob nostalgičnih dneh, ko se spominjamo naših dragih pokojnih, lahko z nakupom simbolične lesene svečke pričaramo nasmehe na obraze uporabnikov VDC Novo mesto.


Skupaj z Javnim podjetjem Komunala Novo mesto smo se odločili za družbeno odgovorno in hkrati okoljsko obarvano akcijo, s katero želimo prispevati k zaščiti našega okolja pred odvečno plastiko.Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena nakupu naprave, ki jo potrebujemo pri fizioterapevtski obravnavi naših uporabnikov in jo že vrsto let močno pogrešamo.


Leseno svečko, ki je plod skupnega dela dolenjskih obrtnikov in naših uporabnikov, lahko po ceni 2 € kupite v trgovini zavoda ali kmalu tudi preko naše spletne strani.


V dneh pred 1. novembrom pa boste našo stojnico našli tudi v bližini novomeških pokopališč Ločna, Šmihel, Srebrniče in Prečna, kjer vam bomo svečko podarili. V posebno škatlo na stojnici boste lahko oddali prostovoljni prispevek.


VDC Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih