fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Novice

Roletarstvo Medle: Zmagovalci kampanje “S kolesom ali peš v službo”

V novomeški občini so v okviru letošnjega Evropskega tedna mobilnosti uvedli novost s kampanjo “S kolesom ali peš v službo”. Kampanja je potekala od 14. do 25 septembra, novomeška podjetja pa so spodbudili, da vodijo evidenco o številu zaposlenih, ki se za prihod v službo odločajo za čistejše načine mobilnosti.

Zmagovalec kampanje – podjetje Roletarstvo Medle

“Sicer nismo to delali zaradi zmage, ampak zaradi tega, ker se radi pridružimo pametnim projektom, kjer profitira narava in okolje,” pravijo zmagovalci. V podjetju spodbujajo zdrav življenjski slog. Dnevno nudijo brezplačno sadje, organizirajo rekreacije, udeležujejo se delavskih športnih iger, organizirajo dva športna dneva na leto. “V projekt jih sploh ni bilo potrebno siliti ali kako posebej motivirati. Enostavno so se prijavili in takoj medsebojno organizirali tekmovanje, kdo bo prišel večkrat,” pravijo. Zmagovalec je zaposleni Brane, ki je prišel s kolesom čisto vsak dan, tudi ko je deževalo.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih