fbpx
Mestnik
FOTO: Osebni arhiv.
Aktualno Ostalo

Srečko Vovko: Želimo si, da župan prisluhne tudi “malemu” človeku

Po koncu volitev smo kandidata za župana prosili za odziv na rezultate. Kako volitve komentira Srečko Vovko iz SD, ki je prejel 3.228 glasov oziroma 25,49 %? Stranka SD pa dva mandata v občinskem svetu.

“Skozi celotno kampanjo smo se osredotočali na ljudi, na posameznika, zato je bil naš slogan – Novo mesto smo ljudje. Vsak posameznik je del skupnosti in vsak lahko na svoj način doprinese in obogati skupnost. Veseli smo za vsak glas podpore, žal pa našega sporočila nismo uspeli prenesti na širšo javnost. Veseli nas, da so nam volivci zaupali dodaten mandat v občinskem svetu, tako da imamo sedaj 2 svetnika. Novemu, staremu županu čestitamo za nov mandat in želimo, da bi vendarle prisluhnil tudi “malemu” človeku in si vzel svoj čas za preproste ljudi. Vsekakor bosta svetnika tvorno spremljala delo, sodelovala pri projektih in zastopala cilje socialne demokracije,” navaja Vovko.

Odziv aktualnega župana še pričakujemo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih