fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Kronika in policijska poročila

Streljanje v romskem naselju na Trati pustilo odtis na objektu Rotisa

V torek, okoli 17. ure, so bili kočevski policisti obveščeni o strelih na območju Kočevja, do katerih naj bi prišlo okoli 15. ure. Zgodba verjetno ne bi bila niti opažena, če ne bi krogla izstreljenega metka zadela novi objekt podjetja Rotis, kar je videl delavec podjetja, ki je bil tisti trenutek zunaj objekta. Zvok streljanja so slišali tudi njegovi sodelavci, ki so se takrat zadrževali znotraj objekta. Zaradi strahu za svoje življenje in življenje svojih sodelavcev so poklicali policijo, ki so opravili kontrolo v naselju na Trati, približno 50 m od stavbe Rotisa.

»Po prvih zbranih obvestilih so policisti odkrili enega izmed izstrelkov v objektu na območju Kočevja, pri čemer je nastala materialna škoda, ni pa bil nihče poškodovan. Trenutno predkazenski postopek v zvezi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti še vedno poteka, zato vam več informacij ne moremo posredovati,« odgovarjajo iz PU Ljubljana.

M.K.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih