fbpx
Mestnik
Slika je simbolična.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Truplo v reki Savi

V Novem mestu je včeraj popoldne potekala iskalna akcija pogrešane osebe. Proti večeru pa so na Čatežu ob Savi, v občini Brežice pristojni iskali truplo. Truplo so opazili v reki Savi.

Včeraj, ob 18.44 so gasilci PGE Krško in potapljači Potapljaškega društva Vidra Krško v spremstvu policijskega helikopterja in policijskih enot na brežini s čolni preiskali tok reke do izliva reke Sotle v Savo. Zaradi noči in posledično zmanjšane vidljivosti so iskanje prekinili. Trupla niso našli.

Pogrešanega našli

Včeraj, ob 16.35 se je v ulici Ragovo v Novem mestu začela iskalna akcija pogrešane osebe. V akciji iskanja so poleg policije sodelovali vodniki reševalnih psov Kinološke zveze Slovenije in Zveze vodnikov reševalnih psov Slovenije za Dolenjsko. Ob 17.15 so preklicali iskalno akcijo, ker so osebo našli. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so osebo pregledali na kraju, poroča Uprava za zaščito in reševanje RS.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih