fbpx
Mestnik
Aktualno Namizni tenis Šport

Tudi letos aktivne namiznoteniške počitnice

Vodstvo novomeškega namiznoteniškega kluba sporoča, da klub nadaljuje z nekajletno v javnosti lepo sprejeto tradicijo: tudi v letošnjih dveh počitniških mesecih namreč ne bo zaprlo vrat svoje dvorane v Drgančevju. Od 1. julija 2020 (med 17. In 19. uro) in vse do začetka pouka v septembru bo kar deset terminov (vsaka sreda) na voljo za brezplačno igranje pingponga za mlade.

Glavna trenerka bo Manca Fajmut

Nadzor nad vadbo bo imela glavna trenerka NTK Krka Novo mesto Manca Fajmut, tudi nekajkratna državna članska prvakinja in reprezentantka, ki je s svojim pristopom do dela za pingpong navdušila veliko tistih, ki so začeli hoditi na brezplačne ure namiznega tenisa v Drgančevju. Glede na to, da bo na voljo 20 ur igranja pod strokovnim nadzorom, lahko pričakujemo pri udeležencih lep napredek v igranju. Zainteresirani starši dobijo več informacij na 041 626 895.

Jernej Jedlovčnik: “Kaj je lepšega, kot videti srečne otroke za zeleno mizico.”

O tem, zakaj se v klubu odločajo, da vrat v času počitnic ne zaprejo, predsednik kluba NTK Krka Novo mesto Jernej Jedlovčnik:
»Predvsem s tem načinom dokazujemo, da smo družbeno aktivno oziroma zelo odgovorno društvo, ki od lokalne skupnosti ne pričakuje samo finančne in moralne podpore, pač pa znamo tam, kjer smo specialisti, vračati. Zakaj brezplačno? Zavedamo se, da kar precej staršev ne zmore vseh stroškov in kaj je lepšega, kot videti srečne otroke za zeleno mizico. Pred dvema ali tremi leti se jih je zbralo kar šestdeset in to nam je dalo dodatnih moči za delo v klubu in za skupnost. Na to smo bili upravičeno ponosni. Vsekakor pa moram ob tem izreči pohvalo lokalnim medijem, ki so v naši akciji prepoznali pomembnost in so o njej pravočasno in naklonjeno pisali. Tako je to naš skupni uspeh v dobro mladeži in lokalni skupnosti, ki podpira zdrav način življenja in zgodnje usmerjanje mladih v šport. Torej, pridite, v Drgančevju vas bomo veseli!«

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih