fbpx
Mestnik
robi-erjavec-24ur
Robert Erjavec. Foto: 24ur
Aktualno Kronika in policijska poročila

Umrl je Robert Erjavec

Poslovil se je človek, ki nam je napovedoval sonce in oblake, a za njega nobeno vreme ni bilo slabo. Z veseljem smo ga spremljali ob koncu oddaje 24ur. Zaradi njega je bilo vreme nekaj posebnega. Novomeščan, ki so ga drugi Novomeščani klicali Erjavi, je bil stalnica informativnega programa vrsto let, poslovil se je nepričakovano in za seboj pustil praznino. 

Robert Erjavec je bil po izobrazbi ortotik in protetik, vendar so ga mediji preveč vlekli k sebi, svojo novinarsko kariero je začel na radiu Srka, nadaljeval pa na radiu Max, ki se ga Novomeščani še dobro spominjamo.

Na 24ur.com so zapisali: “Spominjali se ga bomo kot vedno prijaznega in nasmejanega sodelavca, številni gledalci pa kot človeka, ki je tudi zasebno odgovarjal na vprašanja glede napovedi in nasvetov glede vremena. Vsestranski Robi, ki ga vsi poznamo kot izjemnega poznavalca vremena in priljubljenega napovedovalca naše televizije POP TV.”

Zapisali so, da je bil izjemen, srčen, duhovit ter vedno pripravljen pomagati. Na neki obletnici, ki jo je vodil, je sam oživljal človeka, ki ga je zadel srčni infarkt, smo izvedeli od njegovih prijateljev. Neuradno naj bi bil vzrok njegove smrti prav tako infarkt.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih