fbpx
Mestnik
FOTO: MONM.
Aktualno Novice Vrtci, šole, študij

Ureditev podstrešja na Osnovni šoli Otočec

Župan Gregor Macedoni in predstavnik podjetja TGH Marko Jarnević sta na rotovžu podpisala pogodbo v višini 110.000 evrov z DDV za ureditev podstrešja v novozgrajenem prizidku Osnovne šole Otočec, kjer bo nastal prostor za knjižnico in zbornico. Dela, ki vključujejo ureditev notranjosti podstrešja, električnih in strojnih inštalacij, bodo potekala predvidoma do konca oktobra, sporoča Mestna občina Novo mesto.

Gre za nadaljevanje ureditve lani na novo zgrajenega prizidka Osnovne šole Otočec, ki od minule jeseni že nudi prostor za nov tri oddelčni vrtec in šest šolskih učilnic. Po ureditvi knjižnice in zbornice na podstrešju prizidka bodo obstoječi prostori knjižnice in zbornice z namenom zagotovitve dodatnih kapacitet za osnovnošolski pouk preurejeni v učilnice. Mestna občina Novo mesto poleti ureja tudi poškodbe na fasadi Osnovne šole Drska, prenovljene bodo sanitarije na podružnični šoli Mali Slatnik, s preureditvijo manjše telovadnice pri Osnovni šoli Center pa bosta zgrajeni dve novi učilnici in kabinet.

FOTO: MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih