fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kultura Novice Občina

V Mestni občini na Zavodu Novo mesto pripravljajo nekaj prazničnega vzdušja

Zaradi letošnje epidemije COVID-19 ne bomo praznovali na javnih prireditvah, kljub temu pa v Mestni občini na Zavodu Novo mesto pripravljajo nekaj prazničnega vzdušja.

Iz Zavoda Novo mesto sporočajo, da so glede na trenutne razmere vse prireditve in dogodki v organizaciji ZNM začasno v mirovanju. O vseh nadaljnjih razmerah bodo obveščali sproti. Na Glavnem trgu bo okrašena novoletna smreka, na mestno hišo pa se bo projecirala posebna ambientalna video projekcija. Kot so zapisali še vedno upajo, da bi ob sprostitvi ukrepov lahko postavili adventne stojnice in hiške, kjer bi ljudje lahko nakupovali darila in poiskušali lokalne dobrote.

“Vloga Zavoda Novo mesto je v promociji aktivnega in zdravega načina življenja ter ustvarjanju pogojev za dejavnosti s področij športa, turizma, kulture in mladine.Z našo dejavnostjo pripomoremo k razvoju Novega mesta v okolje visoke kakovosti življenja, ki bo vedno znova zanimivo za vse generacije naših občank in občanov ter tudi za vse goste naše mestne občine.”

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih