fbpx
Mestnik
(Foto: K.N.)
Aktualno Novice Občina Starševstvo & otroci

V Novem mestu nova igrala

Mestna občina Novo mesto je lastnik 35-ih športnih in otroških igrišč. Letos bodo obnovili igrala na petih igriščih, tako za najmlajše kot za starejše.

Obnova in namestitev igral poteka v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi. Lansko leto je novo podobo dobilo igrišče na Ragovski ulici, v KS Birčna vas, v KS Gabrje, v KS Kandija Grm na Trdinovi ulici. V Ločni in Žabji vasi pa so dobili nove naprave za zunanji fitnes in štiri nove telovadne naprave. Za letos načrtujejo prenovo na otroškem in športnem igrišču na Košenicah, na Klemenčičevi in Vavptovičevi ulici in na igrišču Park EU v KS Center. V Ločni pa bodo dobili posodobljeno balinišče.

Kdo je zadolžen za vzdrževanje igrišč?

Vzdrževanje izvajajo zaposleni v Zavodu Novo mesto, ki izvajajo vsa popravila poškodovanih igral in igrišča pripravljajo za novo sezono. Če zaznate poškodovano igralo, lahko to sporočite na elektronski naslov krajevne skupnosti, v kateri se igrišče nahaja.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih