fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

V novomeškem vrtcu ukradli dva senčnika

Na Trdinovi ulici v Novem mestu je lastnik v stanovanju zalotil neznanca, ki je brskal po njegovih stvareh. Osumljenec, močnejše postave, visok približno 180 cm, temnih las in rahle pleše, star okoli 40 let, je iz kraja pobegnil – s seboj pa odnesel denarnico z nekaj dokumenti in denarjem. Skupaj s poškodovano ključavnico je škode za okoli 200 evrov.

Vlomili so tudi v stanovanje na Trdinovi ulici v Novem mestu, a kot kaže nič odnesli. So pa z vlomom naredili za nekaj deset evrov škode na vratih stanovanja. Podobno se je zgodilo tudi na Smrečnikovi ulici, kjer pa so
uspeli odnesti še jekleni uhan, srebrn prstan in tablični računalnik. Skupaj so lastnikom naredili za vsaj 250 evrov škode.

V noči iz četrtka na petek so neznanci vstopili v ograjno igrišče vrtca pri osnovni šoli v Bršljinu. Novomeški policisti so opravili ogled in ugotovili, da so vrtcu odnesli dva senčnika bež barve, skupaj s kovinskim podstavkom. Škodo ocenjujejo na okoli tisoč evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih