fbpx
Mestnik
sveča
Aktualno Kronika in policijska poročila

V prometni nesreči umrl 44-letni Novomeščan

Ob 9.33 so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči na avtocesti v smeri proti Ljubljani med priključkoma Trebnje in Bič pri Medvedjeku.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov s kraja nesreče je 44-letni voznik kombija silovito trčil v zadnji  del tovornega vozila, ki ga je voznik zaradi okvare ustavil na odstavnem pasu in ustrezno označil.
44-letni voznik iz Novega mesta je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. 

Okoliščine in vzrok za prometno nesrečo policisti še preiskujejo, ogleda se udeležujeta tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec.

FOTO: iStock.

Dolenjska avtocesta je med priključkoma Trebnje in Bič pri Medvedjeku proti Ljubljani zaprta. Obvoz poteka po regionalni cesti na relaciji Trebnje – Ivančna  Gorica,  kjer zaradi gostote prometa prav tako prihaja do občasnih
zastojev.

Voznik  kombija  je letos prva smrtna žrtev v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Novo mesto. Lani v prvem trimesečju ni bilo prometnih nesreč s smrtnim izidom.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih