fbpx
Mestnik
Foto: Maribor24.si
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Voznik tovornega vozila trčil v zadnji del avtomobila

Prometna nesreča na Brezovici

Policisti PP Novo mesto so bili okoli 15.30 obveščeni o prometni nesreči na Brezovici. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil voznik tovornega vozila, ki je trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki ga je voznik ustavil ob vključevanju na prednostno cesto. Voznik tovornega vozila se je v nesreči lažje poškodoval.

Vlomi in tatvine

V Mokronogu je med 14. 5. in 17. 5. nekdo vlomil v garažo in odtujil motorno žago in motorno škropilnico. Z vlomom in tatvino je povzročil zaokoli 2000 evrov škode.

V Petrovi vasi na območju PP Črnomelj je v noči na 17. 5. neznanec z dvehosebnih avtomobilov VW lupo odtujil katalizatorja in lastnika oškodoval za800 evrov.

Na parkirnem prostoru gostinskega lokala na Mirni na območju PP Trebnje jemed 21.30 in 23. uro nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil dve lovski puški in dokumente. Lastnika ocenjujeta, da sta oškodovana za 10.000 evrov.Policisti okoliščine še preiskujejo.

V Trebnjem je v noči na 18. 5. neznanec skozi okno vlomil v prostore podjetja in odtujil električno ročno orodje in denar. Škode je za okoli 1700 evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih