fbpx
Mestnik
Foto: Dnevnik.si
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Voznik zapeljal s ceste in se zaletel v drevo

Požar na smetišču in v kurilnici

Včeraj dopoldne je zagorelo v Centru za ravnanje z odpadki Spodnji Stari grad v občini Krško. Požar so skupaj ob pomoči delavcev na deponiji pogasili gasilci PGE Krško

Prav tako so dopoldne Gasilci PGD Ribnica pogasili požar, in sicer zagorel je pepel ob peči v kurilnici stanovanjske hiše v Urabnovi ulici v Ribnici. Kot poročajo materialna škoda ob požaru ni nastala.

V Črnomlju pa je na parkirišču gorelo parkirano vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so pogasili požar ter s termovizijsko kamero pregledali okolico.

Zaletel se je v drevo

V Šentjerneju pa je voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se zaletel v drevo. Poškodovanega so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli na kraju in prepeljali na zdravljanje v SB Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto pa so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, usmerjali promet do prihoda policistvo ter nudili pomoč reševalcem in očistili cestišče.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih