fbpx
Mestnik
Aktualno Gospodarstvo PR

VRTINE PALIR: Vgradnja geosonde – najbolj varčen sistem ogrevanja

Gre za pametno in trajno naložbo za brezskrbno ogrevanje vašega doma. Sistem je preverjeno najbolj varčen na trgu in deluje optimalno tudi na objektih s slabšo izolacijo in na objektih večjih kvadratur. Je neodvisen od zunanjih vremenskih razmer, delovanje je tiho, ni zunanje enote. Stroški ogrevanja se tudi pri slabše izolirani hiši lahko znižajo, kar do 80 %.

Investicija je podprta s subvencijo EKO SKLADA. Koristite lahko tudi ugoden EKO KREDIT.

Rešitev je namenjena lastnikom novogradenj ali obstoječih objektov, ki želijo zanesljivo in ugodno ogrevanje. Sistem je primeren za ogrevanje s talnim ogrevanjem ali z radiatorji.

Kako poteka vgradnja? Primer izvedbe in sanacije na stanovanjski hiši na Polzeli-vgradnja za namen zamenjave starega ogrevalnega sistema na olje. Celoten postopek od ogleda do vgradnje je trajal 20 dni. Sama vrtina z vgradnjo geosonde in dovoda se je izvedla že v štirih dneh, nato je sledila še montaža geotermalne toplotne črpalke v kotlovnici, priklop na ogrevalni sistem in zagon.

Ta postopek je zaključen v dveh do treh dneh. Vgradnja je torej hitra in brez večjih gradbenih posegov. Zemeljski poseg se izvede na le nekaj kavadratnih metrih. Naročnik je predhodno porabil 2000 l olja za ogrevanje svoje hiše (letni strošek cca 2.300€), z vgrajenim geotermalnim sistemom pa bo za ogrevanje potrošil le približno 460€ letno.

Poskrbimo za celostno storitev na ključ, imamo več kot 25 let delovnih izkušenj. Uredimo in pripravimo kompletno dokumentacijo in speljemo celoten postopek za pridobitev dovoljenj ter pomagamo pri oddaji vloge za pridobitev nepovratnih sredstev. Za vas smo pripravili več paketnih rešitev za ogrevanje z geosondo.

OBIŠČITE NAS NA SEJMU DOM, OD 6. DO 10. MARCA. 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih