fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Kronika in policijska poročila

Vzeli kosilnico, samokolnico, motorno žago, agregat.

Z  delovišča  v  Novem  mestu je v noči na 23. 10. nekdo odtujil električno ročno orodje v vrednosti okoli 1200 evrov. Na območju PP Krško je v soboto popoldne neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev, skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in nakit. Lastnike je oškodoval za okoli 4000 evrov.

24.  10.  med  16.30  in 21. uro je v Gorenji vasi pri Šmarjeti nekdo skozi pritlično  okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in našel terodtujil denar in zlat nakit. Po prvih ocenah je škode za okoli 1900 evrov.

Na  Belokranjski cesti v Novem mestu je 25. 10. zvečer neznanec skozi vrata vlomil  v  gostinski lokal in odtujil denar in tobačne izdelke. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2000 evrov škode.

Na  območju  Bučke je 25. 10. med 11. in 14. uro nekdo skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo in našel ter odtujil zlat nakit v vrednosti 2000 evrov.

V  Biški  vasi  je  med  23.  10.  in 25. 10. neznanec skozi vrata vlomil v počitniško  hišo  in odtujil kosilnico, samokolnico, agregat, motorno žago, akumulator,  električno  rožno  orodje  in prehrambene izdelke. Lastnika je oškodoval za 4000 evrov.

Alenka Drenik, PU Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih