fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Z dvorišča odtujili traktor

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 50 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 207 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi
štirih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Med  22.  10. in 24. 10. je v Straži nekdo vlomil v prostore podjetja. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

Na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu je med 22. 10. in 24. 10. neznanec vlomil v zabojnik in odtujil orodje in prenosni računalnik. Škode je za okoli 450 evrov.

Med 22. 10. in 23. 10. so v Žužemberku neznanci vlomili v prostore podjetja in odtujili dva kalupa za vlivanje plastike in odpadne izdelke iz barvnih kovin.

V naselju Hom na območju Šentruperta je nekdo z dvorišča stanovanjske hiše odtujil kmetijski traktor IMT 539, registrskih oznak NM LH83.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih