fbpx
Mestnik
Policija.
FOTO: Policija.si
Aktualno Kronika in policijska poročila

Z ukradenim avtomobilom kradel drva

26. 2. nekaj po 6. uri so bili policisti PP Novo mesto obveščeni o sumljivem neznancu, ki naj bi v naselju Suhor kradel drva in jih nalagal v avtomobil. Takoj so se odzvali in na podlagi opisa vozilo izsledili v okolici naselja Brezje.

Voznika, ki je peš pobegnil, so prav tako izsledili in prijeli v naselju Brezje. Odvzeli so mu prostost in ga pridržali. Med
preiskavo so ugotovili, da je 37-letni osumljenec v Prečni iz garaže stanovanjske hiše ukradel osebni avtomobil  Renault kangoo, potem pa v naselju Suhor kradel drva in jih naložil v avtomobil.

Ukraden avtomobil in drva so vrnili lastnikoma. V bližini, kjer je bil ukraden avtomobil, so policisti našli tudi kolo znamke Trek, za katerega prav tako domnevajo, da ga je storilec ukradel. Lastnika kolesa pozivajo, da se zglasi na PP Novo mesto (Ljubljanska cesta 30) ali pokliče na številko 07 33 27 400. Z intenzivno preiskavo policisti nadaljujejo, saj sumijo, da je 37-letnik na širšem območju izvršil še več premoženjskih kaznivih dejanj.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih