fbpx
Mestnik
Aktualno

Žabja vas: Napolnili nakupovalne vozičke in kar mimo blagajne

Brežiške policiste so nekaj pred osmo zvečer klicali v enega od trgovskih centrov, kje je varnostnica zadrževala štiri osebe zaradi suma, da so v trgovini kradli. Policisti so opravili razgovor s štirimi mlajšimi osebami, starimi med 15 in 20 let, ki so si pripravili vreče z artikli, da bi jih odnesli mimo blagajne, a jih je pri tem zalotila varnostnica. Policisti primer obravnavajo kot poskus storitve kaznivega dejanja, preiskava okoliščin dogodka pa še ni zaključena.

Neznanci so na Belokranjski cesti v Novem mestu izkoristili polurno odsotnost voznika tovornjaka in mu iz kabine popoldne ukradli mobilni telefon, tablični računalnik in nekaj denarja. Naredili so mu za vsaj tristo evrov škode.

Popoldne so klicali novomeške policiste iz trgovine v Žabji vasi, kjer je več oseb naložilo poln voziček izdelkov in jih odpeljali mimo blagajne brez plačila. Storilci so voziček uspeli pripeljati do parkiranega avta, nato pa so se zaradi aktivnosti zaposlenih in prihoda policistov razbežali. Voziček z izdelki so pripeljali nazaj v trgovino, osumljene pa bodo obiskali danes.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih