fbpx
Mestnik
Aktualno Gospodarstvo Novice PR

Zakaj izbrati aluminijaste skladiščne šotore Petre?

Družinsko podjetje Petre šotori – hale d. o. o. se je v letih obstoja dodobra uveljavilo na domačem in sosednjih trgih. Z gotovostjo lahko rečemo, da le redkokdo priimka Petre ne poveže s prireditvenimi šotori in montažnimi skladiščnimi šotori ter halami. V novo desetletje podjetje Petre stopa optimistično in s smelimi načrti, tudi v smeri »zelenih« ciljev.

Podjetje Petre šotori – hale d.o.o. (https://www.petre.si/ ) sta leta 1990 ustanovila Marija in Jožko Petre, ki sta sicer z obrtniškimi koraki začela že leta 1982. Podjetje je iz leta v leto raslo, se razvijalo in širilo svojo ponudbo. Sprva je bilo podjetje zastopnik le enega tujega ponudnika in proizvajalca šotorov, danes pa ima podjetje razvito že celo mrežo tujih zastopništev, ponudbo pa je razširilo še s širjenjem lastnih zmogljivosti na področju prireditvenih in VIP šotorov (https://www.petre.si/prireditveni-sejemski-sotori.html ), z lastno proizvodnjo PVC ponjav, proizvodnjo in montažo aluminijastih skladiščnih šotorov (https://www.skladiscnehale.com/alupro1.html ), in hal ter proizvodnjo in montažo skladiščnih hal z jeklenimi konstrukcijami.


FOTO: VIP PRIREDITVENI ŠOTOR

Danes je tako podjetje Petre šotori – hale d.o.o. poleg ponudbe aluminijastih skladiščnih šotorov in hal tudi eden največjih slovenskih ponudnikov kakovostnih VIP in prireditvenih šotorov različnih dimenzij, pagod, paviljonov
(https://www.petre.si/pagode-paviljoni.html ), hitro sestavljivih paviljonov, odrov, podov, catering opreme in ostalih komponent za uspešno izvedbo najrazličnejših prireditev, dogodkov, ponujajo pa tudi vojaški program.


FOTO: PAGODE

Strankam zagotavljajo svetovanje, celostne rešitve in tudi servis. Vse njihove hale in skladiščni šotori (https://www.skladiscnehale.com/ ) imajo ustrezno dokumentacijo, ki je skladna s slovensko in evropsko zakonodajo, prav tako so vsi šotori in ostala oprema atestirani in opremljeni z ustreznimi certifikati.


FOTO: PRIREDITVENI ŠOTORI

Podjetje Petre šotori – hale d.o.o. sledi digitalnemu razvoju in aktivno uvaja digitalizacijo v svoje poslovanje ter stopa v smer »zelenega« poslovanja podjetja in ohranjanja »zelenega« planeta.


FOTO: SKLADIŠČNI ŠOTOR

Zeleno usmeritev so v podjetju začrtali skladno s trendi trajnostnega razvoja, z zelenimi usmeritvami Slovenije ter usmeritvami okoljskega standarda ISO 14001.

»S tem korakom smo vsekakor korak pred konkurenco in vzporedno s trendi in evropskimi usmeritvami k ohranjanju zelenega planeta,« z zadovoljstvom ugotavljajo v podjetju Petre.

Za uspešen obstoj in rast podjetja je poleg kakovostnega materiala in storitev potrebna tudi odgovorna in zanesljiva ekipa, odgovorni ter profesionalni zaposleni, ki se hitro prilagajajo povpraševanju ter uvajajo novosti.

Mira in Jožko Petre počasi predajata vodenje podjetja hčerki Ane Mari Petre Aubreht in soprogu Janiju Aubrehtu. Ustanovitelja v uspešno poslovanje tudi v prihodnje ne dvomita, saj verjameta, da bosta tudi naslednika, zaupala v svoje izdelke, storitve, ljudi in odločitve. »Treba je verjeti v to, kar počneš ter to delati s srcem in predanostjo. Treba je biti vztrajen in vedno pozitiven, tudi v najbolj negotovih obdobjih in pri vsem tem ohraniti tudi samega sebe in svoje interese,« dodajata zakonca Petre.

Več o ponudbi podjetja Petre šotori – hale d.o.o. na www.petre.si in www.skladiscnehale.com .

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih