fbpx
Mestnik
policija
Poročilo dežurnih policistov PU Novo mesto.
Aktualno

Zaradi 44-letnika je bil primoran klicati pomoč

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 61 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 342 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 22 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Trebnjem kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje in tatvin. Posredovali so zaradi izločanja tovornih vozil, zastojev v prometu in nedovoljenih prehodov državne meje.

S parkirnega prostora na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu je med 22. 1. in 23.  1.  nekdo odtujil osebni avtomobil  Renault clio, rdeče  barve, registrskih oznak NM DL-157.

Kršitelja pridržali

Trebanjski policisti so okoli 14.30 posredovali zaradi v zasebnem prostoru na območju Rakovnika pri Šentrupertu.  44-letni kršitelj, ki se je nedostojno vedel in žalil prijavitelja, se tudi po prihodu policistov ni pomiril, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in pridržali. Zaradi kršitev javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih