fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila Ostalo

Zaradi suma vožnje pod alkoholom so ji odredili preizkus, a ga je zavrnila

Kršiteljici zasegli avtomobil

Med kontrolo prometa v Vavti vasi so policisti okoli 22. ure ustavili voznico osebnega avtomobila Renault clio. 35-letni kršiteljici, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus, vendar je opravljanje preizkusa odklonila.Avtomobil so ji zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Vlomi in tatvine

Na delovišču v Češči vasi je v noči na 27. 10. nekdo vlomil v zabojnik in odtujil električne vodnike. Škode je za okoli 1000 evrov.

Med 24. 10. in 28. 10. je na parkirnem prostoru na Foersterjevi ulici v Novem mestu neznanec z osebnega avtomobila Volkswagen polo odtujil katalizator.

Na območju Gorenjih Kamenc je 27. 10. nekdo iz delavnice odtujil električno ročno orodje in lastnika oškodoval za okoli 1000 evrov.

V prodajalni v Novem mestu je nekaj pred 16. uro neznanka izkoristila nepazljivost osebja, iz blagajne odtujila okoli 200 evrov in pobegnila.

Okoli 19. ure je v Svibniku na območju PP Črnomelj nekdo skozi vrata vlomilv stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, okoliščine papolicisti še preiskujejo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih