fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Društva Novice

Zbrali 17 paketov živil

Člani Dobrodelnega Leo kluba in Rotaract kluba Novo mesto so v akciji Dobrodelna košarica zbrali kar 17 paketov živil, ki so ji razdelili družinam in posameznikom. “Veseli nas, da lahko sploh v teh težkih epidemičnih časih s paketi živil pričaramo vsaj nekaj nasmehov na obraz,” pravijo iz kluba. Dogodek ne bi bil mogoč brez pomoči: Supernova Qlandia in Planet Tuš, patronažnih sester iz Zdravstvenega doma Novo mesto, Podjetniški inkubator Podbreznik, Kartonaže Grubar, tiskarne Račič.

Rotaract klub je mednarodna organizacija, ki združuje preko 6500 klubov v 180 državah sveta, kar pomeni 180.000 mladih med 18. in 30. letom, ki sledijo rotarijski ideji o boljšem svetu in boljših ljudeh. Rotaract klub Novo mesto združuje 21 članov iz Novega mesta in okolice, starih med 20. in 25. letom.Rotaract klub Novo mesto je NEpolitična, NEverska in NEprofitna organizacija.Tradicionalni projekti Rotaract kluba Novo mesto:- Dobrodelni košarkarski turnir- Prebrane knjige novim bralcem- Božična košarica- fotografske delavnice- Slovenia Trip.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih