fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Namizni tenis Šport Starševstvo & otroci

Zlato za Blatnikovo in Vidmarja

Včeraj je na Otočcu v lepo pripravljeni športni dvorani potekal 5. mrntz turnir v organizaciji NTK Krka Novo mesto. Tudi za ta turnir je bila značilna množičnost. Samo iz NTK Krka Novo mesto je na njem sodelovalo blizu 50 igralk, igralcev ter veliko staršev otrok iz NTK Krka, ki so pomagali pri organizaciji tega množičnega srečanja obetavnih slovenski namiznoteniških upov.

Krkaši so osvojili 6 medalj. Žan Vidmar je osvojil 1. mesto (4. – 5 razred), Tim Rus je bil tretji. Amadej Rešetič je osvojil 3. mesto (6. – 7. razred). Prav tako Žiga Vidmar (8. – 9. ). Med dijaki se je s tretjim mestom izkazal Matic Vertuš, pri fantih pa so nastopili še Aljaž Vidmar, Žak Ljubi, Jure Morič, Jaka Antić, Maj Antić, Tristan Korenič, Valentin Husak.

Pri najmlajših (prijateljske tekem) so nastopili Nik Pajić, Nejc Zarabec in Peter Jedlovčnik.

Pri dekletih je Ana Blatnik premagala vse nasprotnice in tako zabeležila prvo zmago na turnirjih. Nastopile so še Veronika Husak, Barbara Jedlovčnik in Eva Vidmar.

Organizacija pod vodstvom kluba iz Drgančevja je bila na visoki ravni, za kar so zaslužni igralci in igralke iz kluba ter tudi nekateri starši, ki so pomagali izpeljati tako dobro obiskan turnir, je zapisal predstavnik za stike z javnostjo Janez Pezelj.

NTK Krka Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih