fbpx
Mestnik
Aktualno Novice

Župan čestital mlademu svetovnemu podprvaku v breakdanceu

Župan Gregor Macedoni je na rotovžu gostil najboljšega plesalca Plesnega centra Dolenjske Jašo Žnidaršiča Bečaja, ki je lansko leto na svetovnem prvenstvu v kategoriji breakdance za otroke osvojil srebrno medaljo. Mladenič je dosegel tudi 3. in 4. mesto, za trud, ki je prinesel odlične rezultate, pa mu je župan čestital in mu v bodoče zaželel še mnogo odličnih koreografij.

V Plesnem centru Dolenjske stremijo k temu, da plesalcem omogočijo dobre pogoje za trening, sistematično in pravilno usmerjeno delo z mladimi pa jim prinaša dobre rezultate, saj so se na svetovnem prvenstvu na Poljskem še štirikrat uvrstili med najboljših deset. Kot plesna šola z najdaljšo tradicijo na Dolenjskem vedo, da ples ponuja različne izzive, pri tem pa stremijo k temu, da s svojimi 250 plesalci soustvarjajo prijetne in zanimive plesne zgodbe.

VIR: MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih