fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Zanimivosti & Zabava

 15. Rudolfovi tedni športa

NTK Krka Novo mesto se vedno udeležuje akcij, s katerimi organizatorji podpirajo zdrav način življenja, saj se zaveda svoje družbene odgovornosti. Tudi na ta način, da svoje akcije – naprimer igranje namiznega tenisa med vsemi šolskimi počitnicami in druge podobne akcije – pripravlja brezplačno, in to v času, ko se (skoraj) vse računa. Zato NTK Krka Nov mesto podpira napore Zavoda Novo mesto, ki bo po dveh letih »prisilnega« premora v sodelovanju s športnimi društvi ponovno organiziral bogat športni program, ki bo potekal v mesecu aprilu in maju.

V zadnji izvedbi leta 2019 – zaradi kovida je bila vedno dobro organizirana akcija začasno prekinjena –  je sodelovalo 15 različnih partnerjev s preko 1500 UDELEŽENCI. Tudi letošnja izvedba projekta Rudolfovi tedni športa bo namenjena vsem športnim društvom v MO Novo mesto, ki želijo na različne načine predstaviti svoje delovanje širši javnosti. In kot po posnemanju vredni navadi – NTK Krka Novo mesto bo – zraven. Z vso odgovornostjo do najmlajših.

 »Obvestila o nadaljevanju akcije smo se zelo razveselili, saj se zavedamo, kako pomemben je šport v času, ko so mladi že skoraj dve leti v »arestu«. Na te dneve se dobro pripravljamo in z eno od »tekmovalnih« točk pri predstavitvi našega lepega in varnega športa bomo razveselili predvsem najmlajše,« je izjavil Jernej Jedlovčnik, predsednik NTK Krka Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih