fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

2. namiznoteniški tabor na Otočcu

Namiznoteniški klub NTK Krka Novo mesto je pred letom nekoliko s strahom organiziral 1. namiznoteniški tabor, in sicer v slovenskem turističnem biseru – Otočcu. Odziv je bil presenetljivo velik, ‘pingpong kemp’ pa je v celoti uspel. Nekaj malih obiskovalcev je v jeseni z igranjem namiznega tenisa nadaljevalo v Drgančevju. Zato se je vodstvo kluba odločilo za organizacijo drugega tabora. Zanj je bil pripravljen tudi časopisni oglas in prve prijave za tabor so že v klubu.

Torej, tabor bo v Športnem centru na Otočcu od 23. do 27. avgusta 2021 (od 8. do 17. ure). Poudarek bo na igranju namiznega tenisa, a za udeležence so pripravili tudi adrenalinski park, vaje za koordinacijo, družabne igre in igre z žogo. Za več informacij pokličite na 041 626 895 (Jernej Jedlovčnik) ali 041 372 762 (Tomaž Kralj).

Da bi vam lažje predstavili, kako uspešen je bil 1. tabor, vam prelagamo, da obiščete facebook stran Namiznoteniški klub Krka. Pod datumom  26. avgust in 1. september 2020 boste našli zapise in link na vido, na katerem boste videli in slišali nekaj izjav najbolj navdušenih otrok. (VIDEO&FOTO: Prvi namiznoteniški tabor navdušil otroke)

Janez Pezelj

Foto: Miran Klevišar.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih