fbpx
Mestnik
Aktualno Zanimivosti & Zabava

Adi Smolar za srečne tačke petič! Na dobrodelnem koncertu in srečelovu zbrali kar 1.771€!

»Adi Smolar je raztural, vi pa tudi! Pobrali vse srečke, kupili kar nekaj majčk – skupno ste za naše srečne tačke prispevali kar 1.771€!!!  Hvala, hvala, hvala!«, so zapisali marljivi prostovoljci in prostovoljke Društva za zaščito žival Novo mesto. Minuli petek, 8. decembra, se je v klubu Lokal Patriot zgodil že tradicionalni, peti koncert in srečelov Novo mesto za srečne tačke, ki so ga obiskovalci zapolnili do zadnjega kotička, prav tako pa tudi naša srca, saj bomo tudi zaradi vaših donacij lahko pomagali naprej.

Izkupiček od prodaje majčk, prostovoljnih prispevkov in srečelova bo kot pri vseh dobrodelnih akcijah društva šel predvsem za oskrbo kolonij prostoživeč muc, ter za pomoč socialno ogroženim lastnikom živali, ter veterinarsko oskrbo zapuščenih živali.

ČE SVET PRIJAZEN BI POSTAL …

… je navdušeno občinstvo prepevalo z Adijem Smolarjem, izjemnim kantavtorjem in tudi velikim dobrodelnežem in ljubiteljem živali. Po koncu koncerta si je Adi vzel čas čisto za vsakega, ki se je z njim in njegovo psičko Megi želel slikati in spregovoriti kakšno besedo.

»Vem, da je včasih naporno, a kar počnete, je plemenito delo,« je pred odhodom proti domači Muti dejal v pozdrav. Mi pa njemu, da se bomo še naprej trudili, da bo našim tačkam lepše na svetu in da nam motivacijo, ko le ta pojenja, dajejo tudi taki izjemni ljudje, kot je on.

Hvala, ker nam pomagate pomagati, ker ste sočutni do vseh živih bitij, ker vam ni vseeno! V upanju na lepši jutri vam želimo dobrote polno novo leto 2024!

Prostovoljke in prostovoljci Društva za zaščito živali Novo mesto ter naši kosmati varovanci

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih