fbpx
Mestnik
Aktualno Digitalno

Agencija U3P: Kako smo ustvarjali vsebino za naročnika apartmaji Pod Ponco

Si želite, da agencija za digitalni marketing poskrbi za vaša družbena omrežja? Ne veste, kako bi se tega lotili?  Nimate dovolj lepih fotografij, niste vešči snemanja video vsebin? Sodelavci  naše Agencije U3P so se sredi decembra mudila v prekrasnih apartmajih Pod Ponco. Naš naročnik nas je še pred špico sezone spustil v apartmaje, kjer smo ustvarjali vsebino. Nastale so čudovite fotografije in zanimivi posnetki, ki jih bodo naši strokovnjaki za družbena omrežja naložili na profil naročnika.

Prednosti, ki jih prinaša sodelovanje s strokovnjaki na področju vsebinskega in digitalnega marketinga, so mnoge. Začnimo s strukturiranim pristopom, ki ga prinaša agencija. Naročniki se tako lahko posvetijo svojemu osnovnemu poslu, medtem ko agencija prevzame odgovornost za ustvarjanje in širjenje kakovostnih vsebin. To ne le prihrani čas, ampak tudi omogoča, da je marketinška strategija usklajena in učinkovita.

Agencija za vsebinski in digitalni marketing prav tako prinaša svež pogled na podjetje in njegove produkte. Pri apartmajih Pod Ponco so se odločili za sodelovanje z agencijo, ker so želeli, da se njihova podoba prenese na družbena omrežja v najboljši možni luči. To pa pomeni ustvarjanje privlačnih vsebin, ki gledalcem pričarajo občutek bivanja v teh idiličnih apartmajih.

Dela smo se lotili z nasmehom in zanosom. Fotografi so lovili pravilno svetlobo, snemalci so ujeli vsak gib in vsak utrip okolice. To ni bilo zgolj delo, ampak pristno ustvarjanje doživetij, ki jih bomo delili s svetom preko digitalnih kanalov.

In danes so družbena omrežja nepogrešljiv del posla, zagotovo pa vsak podjetnik nima časa, da dnevno nalaga vsebine na različne platforme. Zaupajte nam, da delo prevzame Agencija U3P. Ustvarili bomo privlačno vsebino, ki bo pritegnila vaše potencialne stranke.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih