fbpx
Mestnik
Aktualno Novice PR

Zlatarna Aura: Nakit in tradicija, ki traja že desetletja

Zlatarna Aura, s svojo več kot 30-letno tradicijo, predstavlja enega vodilnih ponudnikov nakita v Sloveniji. S svojimi štirimi trgovinami (Črnomelj, Kočevje, Ljubljana, Novo mesto), proizvodnjo ter spletnima trgovinama za slovenske in hrvaške stranke, si prizadevajo slediti modernim smernicam tako v oblikovnem kot tehnološkem pogledu. Slogan podjetja: »Z nakitom vam pomagamo izraziti ljubezen,« odraža njihov pristop k delu in pomembnost, ki jo pripisujejo povezavi med nakitom in izražanjem čustev.

Ekipa zlatarne Aura se zaveda, da ljubezen do nakita odraža ljubezen do sebe in do najbližjih. Zato skrbijo za svoje stranke s strokovnim svetovanjem in pomočjo pri izbiri popolnega kosa nakita. Poleg prodaje nudijo tudi različne storitve, vključno s popravili najzahtevnejših kosov. S svojo prisotnostjo po vsej Sloveniji in z večjo dostopnostjo, ki jo prinašata novi poslovalnici v Kočevju in Ljubljani, želijo biti zanesljiv partner pri izbiri in vzdrževanju nakita.

Oseben pristop in kvaliteta

Zlatarna Aura se ponaša z osebnim pristopom do strank, kar je eden od ključnih dejavnikov njihove prepoznavnosti. Vzpostavljanje pristnega stika in strokovno svetovanje se združujeta z občutkom za sočloveka, kar ustvarja edinstveno nakupovalno izkušnjo. Trgovine so polne pestre izbire nakita iz različnih materialov, vključno z zlatom, srebrom in jeklom, ter blagovnimi znamkami, kot so Liu.Jo, Vilmas in Arkano.

Nakit iz lastne proizvodnje – posebna ponudba za posebne priložnosti

Zlatarna Aura se lahko pohvali s svojo lastno proizvodnjo, ki je vešča tudi ustvarjanja zaročnih prstanov z briljanti in moissaniti. Ti prstani ne le, da so izjemno posebni zaradi svojega pomena, temveč tudi zato, ker predstavljajo izključno delo zlatarne Aura. In to si štejejo v veliko čast.

Spreminjajoči se svet nakita in prilagajanje ponudbe

Glede na dinamiko modnega sveta se Zlatarna Aura zaveda, da je pomembno slediti trendom. Kljub temu pa ostajajo zvesti klasičnim izdelkom iz zlata in diamantov, ki ostajajo večno moderni. Poleg tega se prilagajajo sodobnim smernicam s stalnim širjenjem ponudbe, ki zdaj vključuje tudi nove blagovne znamke, kot so Liu.Jo, Vilmas in Arkano. Hkrati vlagajo v tehnološki napredek, ki omogoča izdelavo kakovostnega in sodobnega nakita v njihovi proizvodni enoti.

Zlatarna Aura je tako več kot le prodajalec nakita. Je zgodba o ljubezni do tradicije, odkrivanju novih poti in ustvarjanju edinstvenih trenutkov za stranke vse od leta 1991.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih