fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki

Aktualna Slovenka leta Ana Petrič gostja pogovornega večera Brez filtra z Anušo

Niz pogovornih večerov Brez filtra z Anušo, ki od lanske jeseni dopolnjuje ponudbo družabnih dogodkov v Novem mestu, se bo nadaljeval 23. aprila, ko bo na odru ArtCaffeja v Kulturnem centru Janeza Trdine gostovala aktualna Slovenka leta, sicer pa direktorica Centra za starejše v Notranjih Goricah, Ana Petrič.

Ana Petrič je širši javnosti znana po ustvarjalnih pristopih, ki lepšajo življenje starejših in zaposlenih. Med njimi sta projekt Mala pozornost za veliko veselje, pisanje voščil za starejše po domovih in skupnostih ter prvi vrtec v njihovem Domu, ki ima na stanovalce izjemno pozitiven vpliv.

Svojo poklicno pot je začela kot strežnica, kasneje pa je vodila varovani oddelek za osebe z demenco, zadnja leta pa vodi Center za starejše v Notranjih Goricah pri Ljubljani.

Od kod izvira njena privrženost ljudem v jeseni življenja? In od kod njena trma pri spopadanju z ovirami vseh vrst?

O svojem življenju in poslanstvu, o ljudeh, ki so jo oblikovali v Ano, ki jo ceni vsa Slovenija, bo spregovorila tudi na pogovoru Brez filtra z Anušo.

Pogovorni večer bo v torek, 23. aprila 2024, ob 19. uri, v ArtCaffeju Kulturnega centra Janeza Trdine Novo mesto (Novi trg 5, 8000 Novo mesto).

Brezplačne vstopnice so na voljo na blagajni kulturnega centra.

Partnerji projekta so: Zavod Vesnik, Zavod Novo mesto, Kulturni center Janeza Trdine, ArtCaffe KCJT in Televizija Vaš kanal.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih