fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki

Vabljeni na Dan koles: nepozabno kolesarsko doživetje

dne 14. 04. 2024

Lokacija: Olimpijski center Novo mesto

Pridružite se nam na Dnevu koles v nedeljo, 14. aprila 2024, na ploščadi pred Bazenom Novo mesto. Dogodek bo navdušil vse ljubitelje kolesarjenja, tako otroke kot odrasle, saj ponuja pestro paleto aktivnosti za vso družino. Ne glede na to, ali ste cestni kolesar, ljubitelj makadama ali navdušenec nad turnim kolesarjenjem, boste zagotovo našli nekaj zase. Izbirate lahko med številnimi možnostmi:

  • družinskim kolesarskim izletom (približno 25 km),
  • cestnim kolesarjenjem (kolesarska runda do Kostanjevice na Krki in kolesarski krog čez Belo krajino),
  • makadamkanjem – kolesarskim izletom z gravel in treking kolesi,
  • turnokolesarsko turo z MTB kolesi na Frato.

Poskrbljeno tudi za najmlajše z zabavnim varstvom otrok ter raznolikim animacijskim programom, ki vključuje kolesarski poligon, mini kolesarski izlet v gozd, pravljično uro in gibalne igre.

Po napornem dnevu vas bomo razvajali s toplim obrokom in osvežilno pijačo. Ne pozabite, da bo naš dogodek priložnost tudi za dobrodelno gesto – podarite kolo, ki ga ne uporabljate več, ali se pridružite izmenjavi koles. Na dogodku  bomo predstavili posebna kolesa, namenjena osebam, ki se ne morejo samostojno voziti s kolesom

Se vidimo na Dnevu koles! Udeležba je brezplačna.

Za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate preko e-pošte drustvo.vezalka@gmail.com ali pa pokličete na telefonsko številko 040 469 283.

 

varcities-logotip2

Dogodek podpira Evropski projekt VARCITIES, v okviru katerega smo na Mestni občino Novo mesto za revitalizacijo športno-rekreacijskega centra v Češči vasi pridobili dobrih 510 tisoč evrov nepovratnih sredstev, ima za cilj, da  prek prepleta sodobnih tehnoloških rešitev in naravnega okolja oblikuje celostno ponudbo rekreacijskih in športnih programov za vse generacije in za vse skupine prebivalcev, s poudarkom na ranljivih skupinah.

VIR: MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih