fbpx
Mestnik
z yugom za srečne tačke
Aktualno Dogodki Društva

Blaž je za srečne tačke z Yugom krenil na sever Evrope!

Blaž Košir je že nekaj let podpornik Društva za zaščito živali Novo mesto, pred dobrim letom in pol je posvojil “njihova” dva mačkona, včeraj pa se je odpravil na Severni rt na Norveškem. S starodobnikom bo pot kar trajala, kajti hitra in dolgočasna pot z letalom bi ubila vso romantiko; oziroma kakor se je izrazil Nejc Zaplotnik: “Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi”.

Blaž je svojo pot našel v dobrodelnosti, zato bo to popotovanje izkoristil za promocijo poslanstva Društva za zaščito živali Novo mesto in zbiranje donacij za pomoč živalim v stiski.

Društvo za zaščito živali Novo mesto so kot neprofitno društvo skoraj v celoti odvisni od donacij, s katerimi skrbno ravnajo, da uspejo vsako leto oskrbeti krepko več kot 200 živali. Vse donacije, ki jih bo Blaž zbral s tem namenom, bodo porabili neposredno za pomoč živalim: za nakup hrane in terenske opreme (kletke, transporterji) ter plačilo veterinarskih stroškov. Pomagate lahko tudi vi s finančnim prispevkom in tako podprete njihova prizadevanja za boljši jutri živali.

Podatki za nakazilo na transakcijski račun:
Društvo za zaščito živali Novo mesto
Glavni trg 11
8000 Novo mesto

TRR: SI56 6100 0000 4744 908
Namen: Donacija Yugo Ime Priimek
Koda namena: CHAR
(razen uradni sponzorji, saj gre v primeru sponzorstva za plačilo, ne donacijo)
Sredstva lahko nakažete na Paypal računinfo@dzzz-nm.si.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih