fbpx
Mestnik
Aktualno Novice Zanimivosti & Zabava

BREZ FILTRA Z ANUŠO: Novomeška predstavitev književnega prvenca Boruta Pahorja

Niz pogovornih večerov Brez filtra z Anušo, ki od lanskga leta dopolnjuje ponudbo družabnih dogodkov v Novem mestu, se bo nadaljeval 12. februarja, ko bo na odru ArtCaffeja v Kulturnem centru Janeza Trdine gostoval nekdanji predsednik Slovenije, Borut Pahor. Njegov tokratni obisk dolenjske prestolnice bo v znamenju knjige Zmaga je začetek, ki jo je novembra lani izdal pri založbi Beletrina.

Knjigo so slovenski bralci sprejeli z navdušenjem; najprej zaradi avtorjeve neizpodbitne avtoritete serijskega zmagovalca in njegovih dolgoletnih življenjskih in političnih izkušenj, zatem zaradi dovolj odkrite pripovedi o vrhovih in spustih v njegovi karieri in slednjič zato, ker avtor knjigo predstavlja na iskrivih in zelo obiskanih srečanjih po vsej Sloveniji.

Pogovorni večer Brez filtra z Anušo bo v ponedeljek, 12. februarja 2024, ob 19. uri, v ArtCaffeju Kulturnega centra Janeza Trdine, v Novem mestu.

Brezplačne vstopnice so na voljo na blagajni Kulturnega centra JT, v času uradnih ur blagajne ( od 10. do 12. ure, vsak delovnik).

Lepo vabljeni!

Partnerji projekta so: Zavod Vesnik, Zavod Novo mesto, Kulturni center Janeza Trdine, ArtCaffe KCJT in televizija Vaš kanal.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih